Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !

28100
Sdílejte

3. Pomletou zeleninu dejte do větší pánve, přidejte cukr, pepř, olej a sůl.

4. Smíchejte, dejte na sporák a přiveďte do varu. Přidejte cuketu, promíchejte a znovu počkejte dokud začne směs vřít.

5. Pak vařte směs na mírném ohni asi 1 hodinu.

 

TIP: Po uplynutí této doby směs ochutnejte a podle potřeby můžete přidat více soli nebo cukru.

6. Nakonec nalijte ocet, promíchejte, odstavte z ohně a rozdělte do sterilizovaných sklenic.

7. Sklenice pevně uzavřete a zakryjte teplou dekou, dokud zcela nevychladnou.

8. Skladujte při pokojové teplotě a použijte na přípravu masových jídel, těstovin, či dalších pokrmů. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Další články