Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !

32103
Sdílejte

3. Pomletou zeleninu dejte do větší pánve, přidejte cukr, pepř, olej a sůl.

4. Smíchejte, dejte na sporák a přiveďte do varu. Přidejte cuketu, promíchejte a znovu počkejte dokud začne směs vřít.

5. Pak vařte směs na mírném ohni asi 1 hodinu.

 

TIP: Po uplynutí této doby směs ochutnejte a podle potřeby můžete přidat více soli nebo cukru.

6. Nakonec nalijte ocet, promíchejte, odstavte z ohně a rozdělte do sterilizovaných sklenic.

7. Sklenice pevně uzavřete a zakryjte teplou dekou, dokud zcela nevychladnou.

8. Skladujte při pokojové teplotě a použijte na přípravu masových jídel, těstovin, či dalších pokrmů. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články