Zázračný chlebík z pánve: Tak vynikající, že ho dělám i třikrát týdně – zamícháte a za pár minut voní !

31058
Sdílejte

Zamícháme a vypracujeme jednotnou hmtou.

Jednotné těsto, které rozdělíme na dva bochníky.

Necháme půl hodinky kynout .

Recept pokračuje na další straně…

Takto vypadá těsto po vykynutí.

Nyní si připravíme pánev, kterou vymažeme olejem.

Na pánev dáme těsto a pečeme z jedné strany 12-15 minut po pokličkou.

Pečeme na středním stupni.

Potom chléb potřeme z vrchní strany olejem a obrátíme .

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články