Zázračný chlebík z pánve: Tak vynikající, že ho dělám i třikrát týdně – zamícháte a za pár minut voní !

30408
Sdílejte

Zamícháme a vypracujeme jednotnou hmtou.

Jednotné těsto, které rozdělíme na dva bochníky.

Necháme půl hodinky kynout .

Recept pokračuje na další straně…

Takto vypadá těsto po vykynutí.

Nyní si připravíme pánev, kterou vymažeme olejem.

Na pánev dáme těsto a pečeme z jedné strany 12-15 minut po pokličkou.

Pečeme na středním stupni.

Potom chléb potřeme z vrchní strany olejem a obrátíme .

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články