PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

20626
Sdílejte

Tvaroh vyšleháme s oběma cukrem a přidáme tekutou smetanu, tolik aby tvaroh nebyl řídký, a ztužovač šlehačky.

Recept pokračuje na další straně

Tvarohový krém natřeme na vychladlé těsto a necháme ztuhnout cca 30min v chladničce.

Čokoládu si rozpustíme ve šlehačkové smetaně, přivedeme k varu a za občasného míchání necháme vychladnout tak, aby poleva zůstala tekutá a potom ji nalijeme na tvarohovou náplň.

Necháme ztuhnout a odležet v lednici, nejlépe přes noc.

Recept pokračuje na další straně

Krájíme zoubkovaným nožem namočeným v horké vodě a pokaždé řežou otřeme.

Video inspirace z youtube:

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články