PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

18538
Sdílejte

Tvaroh vyšleháme s oběma cukrem a přidáme tekutou smetanu, tolik aby tvaroh nebyl řídký, a ztužovač šlehačky.

Recept pokračuje na další straně

Tvarohový krém natřeme na vychladlé těsto a necháme ztuhnout cca 30min v chladničce.

Čokoládu si rozpustíme ve šlehačkové smetaně, přivedeme k varu a za občasného míchání necháme vychladnout tak, aby poleva zůstala tekutá a potom ji nalijeme na tvarohovou náplň.

Necháme ztuhnout a odležet v lednici, nejlépe přes noc.

Recept pokračuje na další straně

Krájíme zoubkovaným nožem namočeným v horké vodě a pokaždé řežou otřeme.

Video inspirace z youtube:

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články