PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

16976
Sdílejte

Tvaroh vyšleháme s oběma cukrem a přidáme tekutou smetanu, tolik aby tvaroh nebyl řídký, a ztužovač šlehačky.

Recept pokračuje na další straně

Tvarohový krém natřeme na vychladlé těsto a necháme ztuhnout cca 30min v chladničce.

Čokoládu si rozpustíme ve šlehačkové smetaně, přivedeme k varu a za občasného míchání necháme vychladnout tak, aby poleva zůstala tekutá a potom ji nalijeme na tvarohovou náplň.

Necháme ztuhnout a odležet v lednici, nejlépe přes noc.

Recept pokračuje na další straně

Krájíme zoubkovaným nožem namočeným v horké vodě a pokaždé řežou otřeme.

Video inspirace z youtube:

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články