PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

20112
Sdílejte

Tvaroh vyšleháme s oběma cukrem a přidáme tekutou smetanu, tolik aby tvaroh nebyl řídký, a ztužovač šlehačky.

Recept pokračuje na další straně

Tvarohový krém natřeme na vychladlé těsto a necháme ztuhnout cca 30min v chladničce.

Čokoládu si rozpustíme ve šlehačkové smetaně, přivedeme k varu a za občasného míchání necháme vychladnout tak, aby poleva zůstala tekutá a potom ji nalijeme na tvarohovou náplň.

Necháme ztuhnout a odležet v lednici, nejlépe přes noc.

Recept pokračuje na další straně

Krájíme zoubkovaným nožem namočeným v horké vodě a pokaždé řežou otřeme.

Video inspirace z youtube:

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články