PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

20613
Sdílejte

3 lžíce mletého cukru

3 ks vanilkový cukr

150-200 ml smetany ke šlehání

1 ks ztužovače šlehačky

200 ml šlehačky

100-200 g čokolády na vaření

Recept pokračuje na další straně

postup:

Žloutky s cukrem a van. cukrem utřeme do pěny. Během míchání pomalu přidáváme mléko a olej.

Z bílků ušleháme tuhý sníh. V misce smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva a mixérem dobře zamícháme do žloutek v.

Ručně zlehka zamícháme sníh a těsto vylijeme na vymazaný a hl. moukou vysypaný plech.

Pečeme při 180st. cca 20-25min. Necháme vychladnout.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články