PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

20112
Sdílejte

3 lžíce mletého cukru

3 ks vanilkový cukr

150-200 ml smetany ke šlehání

1 ks ztužovače šlehačky

200 ml šlehačky

100-200 g čokolády na vaření

Recept pokračuje na další straně

postup:

Žloutky s cukrem a van. cukrem utřeme do pěny. Během míchání pomalu přidáváme mléko a olej.

Z bílků ušleháme tuhý sníh. V misce smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva a mixérem dobře zamícháme do žloutek v.

Ručně zlehka zamícháme sníh a těsto vylijeme na vymazaný a hl. moukou vysypaný plech.

Pečeme při 180st. cca 20-25min. Necháme vychladnout.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články