PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

19838
Sdílejte

3 lžíce mletého cukru

3 ks vanilkový cukr

150-200 ml smetany ke šlehání

1 ks ztužovače šlehačky

200 ml šlehačky

100-200 g čokolády na vaření

Recept pokračuje na další straně

postup:

Žloutky s cukrem a van. cukrem utřeme do pěny. Během míchání pomalu přidáváme mléko a olej.

Z bílků ušleháme tuhý sníh. V misce smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva a mixérem dobře zamícháme do žloutek v.

Ručně zlehka zamícháme sníh a těsto vylijeme na vymazaný a hl. moukou vysypaný plech.

Pečeme při 180st. cca 20-25min. Necháme vychladnout.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články