Odhalíme vám 8 faktorů, proč vzniká ve vztahu nevěra. Důvod číslo 4 je opravdu děsivý

6134
Sdílejte

Pokračování na další straně…

3. Zranitelnost kvůli krizi ve vztahu:
Každý z nás prožívá chvíle v životě, kdy si shrnuje události a výsledky za poslední rok. Někteří lidé si uvědomí, že je vlastně všechno v pořádku, ale ostatní začnou experimentovat během krize ve vztahu, protože tehdy jsou nejvíce zranitelní vůči pokušení. Studie prokázaly, že něco takového se stává obvykle ve věcích 29,39 nebo 49 let. Ovšem to neznamená, že pokud váš milující manžel slaví 39 let, že vás určitě začne podvádět .

4. Nadměrný zájem o sociální sítě:
V párech, kde jeden z partnerů věnuje příliš mnoho času Twitteru nebo jiným sociálním sítím, se zvyšuje riziko nevěry. Závislí na sociálních sítích se snadno probudí dříve nebo jdou do postele později, nechávaje své polovičky osamělé, jen aby si mohli podívat, co je nového na internetu. Nejednou se stane, že vznikají virtuální vztahy, které se později stanou reálnými a to vytváří skvělý prostor pro podvádění.

5. Pracovní cesty:
Podle jistého průzkumu je více než 1/3 podvádějících mužů váženými podnikateli, kteří zvyknou podvádět své ženy na pracovních cestách. Ani ženy v tom nejsou nevinně, 13% z nich už mělo zápletku s kolegou z práce. Pravděpodobnost podvádění v práci se zvyšuje, čím je pár déle spolu, hlavně mezi 6. a 9. rokem . Tyto roky jsou nejzranitelnější.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články