Nesmrtelný recept na krém z dob socialismu: Dávám ho do dortu i koláčů, chutná jako Ruská ZMZRLINA !

24718
Sdílejte

bílá čokoláda

postup:

Vyberte máslo z chladničky a chvíli počkejte, dokud nezměkne.

Kysanou smetanu vymíchejte s vejcem a cukrem.

Přidejte mouku a vanilin.

Recept pokračuje na další straně

Směs vajec a zakysané smetany vložíme za stálého míchání do vodní lázně, mícháme, dokud hmota nezhoustne.

Máslo vyšleháme metličkou.

Nyní jen spojíme s vychladlým krémem.

Krém je hotový!

Pokud chcete, do krému můžete přidat i bílou čokoládu, nebo čerstvé ovoce.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články