Koláče jako z bavlnky: Nejjemnější a nejchutnější pečivo, jaké jsem kdy ochutnala!

3808
Sdílejte

Těsto nechte 15 minut na teplém místě.

Na náplň najemno nasekejte vše, co chcete, a vyšlehejte žloutky na potah.

Recept pokračuje na další straně

Z těsta vytvarujte kuličky velikosti mandarinky a dejte je na plech.

Prstem zatlačte na střed každé koule, abyste získali díru.

Kulky potřeme rozšlehaným žloutkem.

Do každého otvoru vložte náplň a dobře ji zatlačte.

Těsto necháme ještě 15 minut kynout.

Troubu předehřejeme na 200 stupňů a pečivo upečeme do zlatova.

Pečivo je měkké, můžete si ho plnit podle vlastního uvážení a podávat ho na večeři, snídani nebo na svačinu.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články