Famózní zmrzlinový dezert: Od té doby co jsem vyzkoušela tento pamlsek, neumím se ho dojíst !

4456
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Pak si připravíme čokoládovou polevu .

Čokoládu necháme rozpustit ve vodní lázni a smícháme se šlehačkovou smetanou.

Zmrzlinu vyklopíme z formy a polijeme připravenou polevou.

Můžeme posypat oříšky nebo čokoládovou drobenkou.

Recept pokračuje na další straně

Dezert už jen nakrájíme a podáváme.


Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články