Famózní zmrzlinový dezert: Od té doby co jsem vyzkoušela tento pamlsek, neumím se ho dojíst !

4456
Sdílejte

Na polevu:

200 g čokolády

100 g smetany

Recept pokračuje na další straně

postup:
Do hrnce si nalijeme kondenzované mléko.

Přidáme sušené mléko a vše dobře promícháme.

Potom přimícháme žloutky, šlehačku, vanilkovou esenci a mléko.

Dáme na sporák a na mírném ohni vaříme do mírného zhoustnutí.

Formu si vymažeme trochou oleje a nalijeme do ní připravenou hmotu.

Odložíme do mrazničky a necháme zmrznout.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články