Výborný pěnový dezert na způsob tiramisu, který zvládnete připravit i o půlnoci: Jednoduchý recept, který patří mezi ty nejoblíbenější !

5332
Sdílejte

Nyní si připravíme kávu a necháme vychladnout, přičemž mezitím si vymícháme krém.

Mascarpone utřeme s lžící vanilkového extraktu.

V samostatné míse si ušleháme šlehačku s práškovým cukrem.

Následně obě hmoty smícháme.

Recept pokračuje na další straně

Upečené piškoty namáčíme do vychladlé jemně oslazené kávy.

Ukládáme na dno formy.

Piškoty střídavě vrstvíme s krémem až povrch.

Potom uhladíme a posypeme kakaem.

Necháme vychladit a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod :

 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články