Výborný pěnový dezert na způsob tiramisu, který zvládnete připravit i o půlnoci: Jednoduchý recept, který patří mezi ty nejoblíbenější !

5178
Sdílejte

120 g instantní kávy

15 g krystalového cukru

kakao na posypání

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vejce si rozdělíme na bílek a žloutek.

Bílek vyšleháme a během šlehání přidáme moučkový cukr.

Do vyšlehaného bílku přidáme žloutek.

Vypracujeme kompaktní hmotu.

Následně nasypeme prosátou mouku.

Utřeme a přendáme do zdobícího kapsy.

Na plech pokrytý pečícím papírem si tvarujeme dlouhé piškoty.

Recept pokračuje na další straně

Posypeme prosetým práškovým cukrem.

Dáme péct na 8 – 10 minut do předehřáté trouby při teplotě 180 ° C.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články