Výborný pěnový dezert na způsob tiramisu, který zvládnete připravit i o půlnoci: Jednoduchý recept, který patří mezi ty nejoblíbenější !

4969
Sdílejte

120 g instantní kávy

15 g krystalového cukru

kakao na posypání

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vejce si rozdělíme na bílek a žloutek.

Bílek vyšleháme a během šlehání přidáme moučkový cukr.

Do vyšlehaného bílku přidáme žloutek.

Vypracujeme kompaktní hmotu.

Následně nasypeme prosátou mouku.

Utřeme a přendáme do zdobícího kapsy.

Na plech pokrytý pečícím papírem si tvarujeme dlouhé piškoty.

Recept pokračuje na další straně

Posypeme prosetým práškovým cukrem.

Dáme péct na 8 – 10 minut do předehřáté trouby při teplotě 180 ° C.

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články