Upečený korpus potřeme marmeládou .
krém:
Na tvarohový krém si utřeme změklé máslo s práškovým cukrem a přidáme šťávu a kůru z citronu.
Vmícháme i tvaroh.
Recept pokračuje na další straně
Do krému můžeme vmíchat i kousky ovoce .
(Já jsem měla méně másla i tvarohu – přibližně poloviční dávku a proto je koláč nižší, čím více krému dáte, tím bude piškot lepší 🙂
poleva:
Salko, si dáme do misky, vedle v jiné misce vyšleháme dotuha 33% smetanu.
Potom přidáme vyšlehanou smetanu do salka (zašleháváme postupně) dávám na chvíli do lednice a pak natřeme na koláč, nikdy se mi nestalo, že by poleva nebyla dostatečně tuhá, aby nedržela 🙂
Necháme vychladit a můžeme podávat.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂