Obyčejnou bublaninu už nedělám, toto je BOMBA: Nejchutnější rychlý SALKO piškot s tvarohem – lepší koláč snad neexistuje !

5931
Sdílejte

Upečený korpus potřeme marmeládou .

krém:

Na tvarohový krém si utřeme změklé máslo s práškovým cukrem a přidáme šťávu a kůru z citronu.

Vmícháme i tvaroh.

Recept pokračuje na další straně

Do krému můžeme vmíchat i kousky ovoce .

(Já jsem měla méně másla i tvarohu – přibližně poloviční dávku a proto je koláč nižší, čím více krému dáte, tím bude piškot lepší 🙂

poleva:

Salko, si dáme do misky, vedle v jiné misce vyšleháme dotuha 33% smetanu.

Potom přidáme vyšlehanou smetanu do salka (zašleháváme postupně) dávám na chvíli do lednice a pak natřeme na koláč, nikdy se mi nestalo, že by poleva nebyla dostatečně tuhá, aby nedržela 🙂

Necháme vychladit a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články