Domácí Monte do sklenic: Když zkusíte jednou, na kupovaný dezert si už ani nevzpomenete !

12257
Sdílejte

3 kelímky zakysané smetany

3 bal. vanilkový cukr

Recept pokračuje na další straně

postup:
400 ml mléka smícháme se lžící cukru, rozlámeme do něj celou čokoládu na vaření a přendáme na plamen.

Zahříváme a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí.

Ve zbylém mléce si rozmícháme pudinkový prášek.

Když je směs na plameni tekutá, přidáme i mléko s pudinkem.

Vaříme za stálého míchání, dokud směs nezhoustne.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články