Domácí Monte do sklenic: Když zkusíte jednou, na kupovaný dezert si už ani nevzpomenete !

12492
Sdílejte

3 kelímky zakysané smetany

3 bal. vanilkový cukr

Recept pokračuje na další straně

postup:
400 ml mléka smícháme se lžící cukru, rozlámeme do něj celou čokoládu na vaření a přendáme na plamen.

Zahříváme a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí.

Ve zbylém mléce si rozmícháme pudinkový prášek.

Když je směs na plameni tekutá, přidáme i mléko s pudinkem.

Vaříme za stálého míchání, dokud směs nezhoustne.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články