Bublinkové langoše BEZ droždí: nenasáknou ani kapku oleje, jsou měkoučké a chutnají fantasticky !

23693
Sdílejte


Nechte je odpočívat asi 5 minut .

Potom každý bochánek vyválíme na velikost pánve a opékejte na rozpáleném oleji.

Recept pokračuje na další straně

Z obou stran do zlatova (nalijte větší množství).

Potom nechte okapat na papírových ručnících a můžete podávat.

Langoše jsou jemné, křupavé a připravené skutečně rychle.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články