Bublinkové langoše BEZ droždí: nenasáknou ani kapku oleje, jsou měkoučké a chutnají fantasticky !

24376
Sdílejte


Nechte je odpočívat asi 5 minut .

Potom každý bochánek vyválíme na velikost pánve a opékejte na rozpáleném oleji.

Recept pokračuje na další straně

Z obou stran do zlatova (nalijte větší množství).

Potom nechte okapat na papírových ručnících a můžete podávat.

Langoše jsou jemné, křupavé a připravené skutečně rychle.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články