Bramborový nákyp plněný šunkou a sýrem: Výborný oběd z jedné mísy, který si všichni pochvalují !

4754
Sdílejte

Pečeme při teplotě 180 ° C asi 30 minut.

9. Po dopečení jedné mísu vyjmeme a můžeme servírovat.

Recept pokračuje na další straně

Hotovo.
Přejeme dobrou chuť!

TIP: Jídlo můžete ozdobit i zelenými olivami, či sušenými rajčaty a namísto mozzarelly můžete použít i jiné druhy sýra.

VIDEO NÁVOD :

 

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články