Vynikající domácí zmrzlina s jahodami: Když ji připravím, všichni hned vytahují lžičky a za chvilku je pryč !

6262
Sdílejte

jahody na ozdobení

postup:

Do hrnce si vložíme pokrájené a odstopkované jahody, přidáme cukr, citrónovou šťávu a dobře promícháme.

Dáme na sporák a povaříme 10 minut.

Recept pokračuje na další straně

Jahodovou směs rozmixujeme tyčovým mixérem a nalijeme do misky.
Necháme vychladnout.

Nakrájíme si jahody na dekoraci a poklademe je na dno a na boky formy.

Šlehačku si vyšleháme na šlehačku a jahodovou směs mícháme s jogurtem.

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články