NAKLÁDAČKY líné ženy. Na tento recept nedám dopustit – žádné vaření nálevu, zavařování a mám fantastické okurky na celý rok !

14381
Sdílejte

Chci se podělit o návod, podle kterého zavařují okurky moje babička i maminka.

Nikdy se nám nestalo, že by se okurky pokazily a vydržely pokaždé do další sezóny (pokud se nesnědli).

Takže já pokračuji v rodinném receptu a doporučuji to úplně každému, je to úplně jednoduché a rychlé.

Do sklenic vím přidat i jinou zeleninu, ale stačí vám i jen okurky.

potřebujeme:
Okurky + volitelné další zeleninu

větvičky kopru

Do každé sklenice:

5-6 lžic studeného octa

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články