Lepší domácí rohlíky než z pekárny: Přípravu hravě zvládnete, takže je můžete mít na stole každý den !

16789
Sdílejte

Necháme kynout asi 90 minut.

Pracovní desku si potřeme olejem.

Přendáme na ni vykynuté těsto a vytvarujeme 10 rovnoměrných kulek.

Recept pokračuje na další straně

Každou kulku potom vyválíme na ovál a stočíme do role.

Rohlíky ukládáme na plech pokrytý pečícím papírem a necháme podkynout asi 30 minut pod bavlněnou utěrkou.

Pak je potřeme studenou vodou a pečeme asi 20 minut při teplotě 220 ° C.

Upečené rohlíky potřeme máslem a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články