Lepší domácí rohlíky než z pekárny: Přípravu hravě zvládnete, takže je můžete mít na stole každý den !

21479
Sdílejte

Necháme kynout asi 90 minut.

Pracovní desku si potřeme olejem.

Přendáme na ni vykynuté těsto a vytvarujeme 10 rovnoměrných kulek.

Recept pokračuje na další straně

Každou kulku potom vyválíme na ovál a stočíme do role.

Rohlíky ukládáme na plech pokrytý pečícím papírem a necháme podkynout asi 30 minut pod bavlněnou utěrkou.

Pak je potřeme studenou vodou a pečeme asi 20 minut při teplotě 220 ° C.

Upečené rohlíky potřeme máslem a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články