Lepší domácí rohlíky než z pekárny: Přípravu hravě zvládnete, takže je můžete mít na stole každý den !

20930
Sdílejte

1 vejce

1/2 balení hladké mouky (500 g)

1 PL soli

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do větší mísy si nasypeme droždí, přidáme lžíci cukru, nalijeme teplé mléko, vodu a dobře promícháme metličkou.

Necháme pár minut aktivovat kvásek, pak nalijeme olej, přidáme bílý jogurt, vajíčko a opět dobře promícháme.

Nasypeme mouku se solí a vypracujeme hladké těsto – bude to trvat asi 5 minut.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články