Lepší domácí rohlíky než z pekárny: Přípravu hravě zvládnete, takže je můžete mít na stole každý den !

21479
Sdílejte

1 vejce

1/2 balení hladké mouky (500 g)

1 PL soli

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do větší mísy si nasypeme droždí, přidáme lžíci cukru, nalijeme teplé mléko, vodu a dobře promícháme metličkou.

Necháme pár minut aktivovat kvásek, pak nalijeme olej, přidáme bílý jogurt, vajíčko a opět dobře promícháme.

Nasypeme mouku se solí a vypracujeme hladké těsto – bude to trvat asi 5 minut.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články