Lepší domácí rohlíky než z pekárny: Přípravu hravě zvládnete, takže je můžete mít na stole každý den !

21977
Sdílejte

1 vejce

1/2 balení hladké mouky (500 g)

1 PL soli

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do větší mísy si nasypeme droždí, přidáme lžíci cukru, nalijeme teplé mléko, vodu a dobře promícháme metličkou.

Necháme pár minut aktivovat kvásek, pak nalijeme olej, přidáme bílý jogurt, vajíčko a opět dobře promícháme.

Nasypeme mouku se solí a vypracujeme hladké těsto – bude to trvat asi 5 minut.

Kam dál?

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Další články