Lehký čokoládový sušenkový koláč, hotový za pár minut! BEZ PEČENÍ

6091
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Vzniklou směs přelijeme do formy na pečení, pořádně uhladíme a dáme do lednice minimálně na 30 minut vychladnout.

Připravíme si polevu navrch: Šlehačku si vylijeme do menšího hrnce, nasekáme čokoládu a ohříváme ve vodní lázni, dokud se nerozpustí čokoláda v šlehačce.

Z chladničky vybereme dort a vylijeme něj polevu. Vrch můžeme dozdobit ořechy a podáváme!

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články