Lehký čokoládový sušenkový koláč, hotový za pár minut! BEZ PEČENÍ

5988
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Vzniklou směs přelijeme do formy na pečení, pořádně uhladíme a dáme do lednice minimálně na 30 minut vychladnout.

Připravíme si polevu navrch: Šlehačku si vylijeme do menšího hrnce, nasekáme čokoládu a ohříváme ve vodní lázni, dokud se nerozpustí čokoláda v šlehačce.

Z chladničky vybereme dort a vylijeme něj polevu. Vrch můžeme dozdobit ořechy a podáváme!

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články