Zapečené vepřové plátky, které nemají konkurenci: Od doby kdy jsme ochutnali toto lahodné masíčko, klasické řízky jsou na vedlejší koleji !

16577
Sdílejte

Nařízneme okraje, odřízneme blanky a na celý povrch z obou stran nařízneme mřížku.

Osolíme, opepříme z obou stran a uložíme na plech pokrytý pečícím papírem.

Recept pokračuje na další straně

Každý plát potřeme připravenou omáčkou, položíme na něj kolečko rajčata a navrstvíme cibulovou směs.

Přikryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě při teplotě 200 ° C asi 50 minut.

Po uplynutí této doby plech vyjmeme, odkryjeme, na každý plát masa položíme plátek sýra a dáme zapéct.

Hotovo, můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

video návod

 

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články