Zapečené vepřové plátky, které nemají konkurenci: Od doby kdy jsme ochutnali toto lahodné masíčko, klasické řízky jsou na vedlejší koleji !

13386
Sdílejte

Nařízneme okraje, odřízneme blanky a na celý povrch z obou stran nařízneme mřížku.

Osolíme, opepříme z obou stran a uložíme na plech pokrytý pečícím papírem.

Recept pokračuje na další straně

Každý plát potřeme připravenou omáčkou, položíme na něj kolečko rajčata a navrstvíme cibulovou směs.

Přikryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě při teplotě 200 ° C asi 50 minut.

Po uplynutí této doby plech vyjmeme, odkryjeme, na každý plát masa položíme plátek sýra a dáme zapéct.

Hotovo, můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

video návod

 

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články