Zapečené vepřové plátky, které nemají konkurenci: Od doby kdy jsme ochutnali toto lahodné masíčko, klasické řízky jsou na vedlejší koleji !

17161
Sdílejte

1 PL rajčatového kečupu

1 lžičku hořčice

sůl, pepř podle chuti

Recept pokračuje na další straně

postup:
Cibuli si nakrájíme na půl kroužky a vložíme do misky.

Přidáme majonézu, sůl, pepř a promícháme.

Rajčata si omyjeme a nakrájíme na kolečka.

V misce si utřeme smetanu nebo bílý jogurt s kečupem a hořčicí.

Vepřové kotlety si nakrájíme na plátky silné asi 1,5 cm.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články