Zapečené vepřové plátky, které nemají konkurenci: Od doby kdy jsme ochutnali toto lahodné masíčko, klasické řízky jsou na vedlejší koleji !

18074
Sdílejte

1 PL rajčatového kečupu

1 lžičku hořčice

sůl, pepř podle chuti

Recept pokračuje na další straně

postup:
Cibuli si nakrájíme na půl kroužky a vložíme do misky.

Přidáme majonézu, sůl, pepř a promícháme.

Rajčata si omyjeme a nakrájíme na kolečka.

V misce si utřeme smetanu nebo bílý jogurt s kečupem a hořčicí.

Vepřové kotlety si nakrájíme na plátky silné asi 1,5 cm.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články