Proč by se cuketa neměla smažit, ale péct: TADY je recept – kdo nezkusí, může litovat !

17509
Sdílejte

Sůl a pepř podle chuti (dle chuti více koření)

125 g hladké mouky

1 lžička prášek do pečiva

Máslo na vymazání formiček

Recept pokračuje na další straně

postup:

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články