Originální receptura na zavařené jahody: Jahody zůstávají celé, zachovají si výbornou chuť, i vůni a v obchodě takové nekoupíte !

3754
Sdílejte

Nyní můžeme naplnit jahody do připravených sklenic.

Uzavřeme jejich víčkem a obrátíme dnem vzhůru.

Hotovo. Můžete je odložit do spíže a v zimě si užívat jejich lahodnou chuť!

videonávod

 

https://www.youtube.com/watch?v=rkYBihQ1OI0

 

 

 

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články