Líný sušenkový dezert, který potěší všechny zaneprázdněné hospodyňky: Minimální námaha a maximální úspěch !

5062
Sdílejte

Hmotu si následně rozdělíme na dvě stejné části.

Do jedné části přimícháme vanilkový extrakt a do druhé části přimícháme kakao.

Recept pokračuje na další straně

Přejdeme k sestavení dezertu.

Formu si vyložíme potravinářskou fólií, naskládáme sušenky a vrstvíme nejdříve s kakaovým krémem.

Pak zalijeme s vanilkovým a navrch naskládáme ještě vrstvu sušenek.

Dezert vložíme do lednice a necháme ztuhnout.

Nakrájíme a můžeme podávat.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články