Zdravý a chutný oběd, vhodný i při redukční dietě: Toto jídlo je plné zeleniny a chutná opravdu úžasně !

11797
Sdílejte

Na hrubém struhadle si nastrouháme očištěné brambory, i mrkev. Pórek si nakrájíme na kolečka a zelí na malé kousky.

Všechny tři suroviny vložíme do velké mísy, přidáme nakrájenou kapii, i petrželku a promícháme .

V samostatné míse si vyšleháme metličkou vejce, přidáme pepř, prášek do pečiva, olej, mléko a dobře promícháme.

Přidáme mouku a vypracujeme hladkou hmotu, kterou vylijeme na zeleninu .

Recept pokračuje na další straně

Zeleninovou směs navrstvíme na plech pokrytý pečícím papírem.

Troubu předehřejeme na 180 ° C a pečeme asi 25 minut. Posypeme strouhaným sýrem, sezamem a dáme zapéct ještě na 15 minut. Hotovo. Nakrájíme a podáváme.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články