Zdravý a chutný oběd, vhodný i při redukční dietě: Toto jídlo je plné zeleniny a chutná opravdu úžasně !

11846
Sdílejte

Na hrubém struhadle si nastrouháme očištěné brambory, i mrkev. Pórek si nakrájíme na kolečka a zelí na malé kousky.

Všechny tři suroviny vložíme do velké mísy, přidáme nakrájenou kapii, i petrželku a promícháme .

V samostatné míse si vyšleháme metličkou vejce, přidáme pepř, prášek do pečiva, olej, mléko a dobře promícháme.

Přidáme mouku a vypracujeme hladkou hmotu, kterou vylijeme na zeleninu .

Recept pokračuje na další straně

Zeleninovou směs navrstvíme na plech pokrytý pečícím papírem.

Troubu předehřejeme na 180 ° C a pečeme asi 25 minut. Posypeme strouhaným sýrem, sezamem a dáme zapéct ještě na 15 minut. Hotovo. Nakrájíme a podáváme.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články