Tyto kokosové koustky si zamiluje každý: Stačí 5 minut a už je prázdný plech !

17361
Sdílejte

Těsto upečeme na 160 ° C přibližně 20 min .

Jelikož každá trouba peče jinak, je dobré otestovat připravenost cesta pomocí párátka .

Po upečení a vychladnutí nakrájíme na kostičky .

Recept pokračuje na další straně

poleva:

Moučkový cukr, kakao a mléko provaříme.

Potom do polevy přidáme máslo

Nyní si připravíme dvě nádoby, ve kterých budeme kostky obalovat.

Do jedné dáme polevu, do druhé kokosovou moučku.

Kostky nejdříve namáčíme v polevě a nakonec obalíme v kokosové moučce .

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články