Tento dezert je mistrovské dílo: Vypadá jako z luxusní cukrárny a po ochutnání každý chce Duplo !

6695
Sdílejte

80 g krystalového cukru

1 balíček vanilkového cukru

60 g kukuřičného škrobu

100 g másla

120 g bílé čokolády

250 g smetany (tuk 33 – 35%)

Na polití:

70 g bílé čokolády

30 g smetany

40 g másla

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články