Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !

3206
Sdílejte

Když je pudink vychladlý, po lžičkách do něj vmícháme našlehané máslo.

Připravíme si 6 plátů a zbylé 2 si dáme stranou .

Na tác si 2 pláty přiložíme k sobě a natřeme 1/3 krému opakujeme ještě 2 krát .

Recept pokračuje na další straně

Pokud máte více plátů, můžete udělat Marlenka vyšší, budete však potřebovat i více krému.

Vrch Marlenka natřeme krémem a zbývající pláty (nemusí být oba, stačí jeden) navrstvíme, smícháme s mletými ořechy a nasypeme na povrch Marlenka .

Dozdobíme čokoládovou polevou.

Nejlépe chutná, pokud ji necháte přes noc odležet, u nás doma to však nehrozí, pamlsky na ní už po chvíli. 🙂

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články