Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !

3538
Sdílejte

Když je pudink vychladlý, po lžičkách do něj vmícháme našlehané máslo.

Připravíme si 6 plátů a zbylé 2 si dáme stranou .

Na tác si 2 pláty přiložíme k sobě a natřeme 1/3 krému opakujeme ještě 2 krát .

Recept pokračuje na další straně

Pokud máte více plátů, můžete udělat Marlenka vyšší, budete však potřebovat i více krému.

Vrch Marlenka natřeme krémem a zbývající pláty (nemusí být oba, stačí jeden) navrstvíme, smícháme s mletými ořechy a nasypeme na povrch Marlenka .

Dozdobíme čokoládovou polevou.

Nejlépe chutná, pokud ji necháte přes noc odležet, u nás doma to však nehrozí, pamlsky na ní už po chvíli. 🙂

Kam dál?

Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Další články