Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !

3684
Sdílejte

Když je pudink vychladlý, po lžičkách do něj vmícháme našlehané máslo.

Připravíme si 6 plátů a zbylé 2 si dáme stranou .

Na tác si 2 pláty přiložíme k sobě a natřeme 1/3 krému opakujeme ještě 2 krát .

Recept pokračuje na další straně

Pokud máte více plátů, můžete udělat Marlenka vyšší, budete však potřebovat i více krému.

Vrch Marlenka natřeme krémem a zbývající pláty (nemusí být oba, stačí jeden) navrstvíme, smícháme s mletými ořechy a nasypeme na povrch Marlenka .

Dozdobíme čokoládovou polevou.

Nejlépe chutná, pokud ji necháte přes noc odležet, u nás doma to však nehrozí, pamlsky na ní už po chvíli. 🙂

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články