Máte doma mléko a jahody? Připravte si tyto osvěžující jahodové poháry a budete se olizovat !

3387
Sdílejte

vanilku, vanilkovou esenci nebo vanilin

Recept pokračuje na další straně

postup:

Mražené jahody si necháme rozmrazit po dobu 10 – 15 minut.

Mezitím si připravíme krém.

Do hrnce si nalijeme mléko, přidáme cukr, kukuřičný škrob, vanilku a dobře promícháme metličkou.

Na slabém ohřevu vaříme, dokud hmota nezhoustne.

Přelijeme do misky, přikryjeme potravinářskou fólií.

Necháme dobře vychladnout.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články