1/4 šálku jemně nakrájené cibule;
1/4 šálku strouhaného zázvoru.
Článek pokračuje na další straně
postup:
Všechny přísady kromě octa dejte do nádoby a dobře promíchejte. Potom přidejte jablečný ocet, zavřete nádobu a protřepejte .
Nápoj odložte na 2 týdny na chladné a suché místo, občas ho protřepejte.
Nakonec směs přeceďte přes gázu a nalijte ji do láhve .
Když vás bolí hrdlo, dejte si lžičku nápoje, chvíli kloktejte, pak směs spolkněte. Pokud jste nemocní, pijte čajovou lžičku až šestkrát denně.
Na posílení imunity stojí za to pít čajovou lžičku směsi každý den. Výrobek je bezpečný pro děti a těhotné ženy (samozřejmě v malém množství), protože neobsahuje toxiny a všechny složky jsou zcela přírodní . Jen nezapomeňte, že tinkturu nesmíte pít na prázdný žaludek, protože vám může být těžko.
Jaká je síla této tinktury?
Každá ze složek je vitamínovou bombou. Jejich spojení do jedné směsi je nejlepším přírodním antibiotikem .