Upečte si tyto domácí housky ze základních surovin: Jsou fantastické a rodina už chce pouze ty !

4863
Sdílejte

Ty pak vytvarujeme do housek a poklademe vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Přikryjeme bavlněnou utěrkou a necháme 15 minut podkynout.

Vrch housek posypeme moukou, nařízneme žiletkou a do každé rýhy vložíme plátek másla.

Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 200 ° C.

Hotovo.

Housky jsou hotové.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články