Upečte si tyto domácí housky ze základních surovin: Jsou fantastické a rodina už chce pouze ty !

6081
Sdílejte

Ty pak vytvarujeme do housek a poklademe vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Přikryjeme bavlněnou utěrkou a necháme 15 minut podkynout.

Vrch housek posypeme moukou, nařízneme žiletkou a do každé rýhy vložíme plátek másla.

Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 200 ° C.

Hotovo.

Housky jsou hotové.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články