Upečte si tyto domácí housky ze základních surovin: Jsou fantastické a rodina už chce pouze ty !

6239
Sdílejte

Ty pak vytvarujeme do housek a poklademe vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Přikryjeme bavlněnou utěrkou a necháme 15 minut podkynout.

Vrch housek posypeme moukou, nařízneme žiletkou a do každé rýhy vložíme plátek másla.

Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 200 ° C.

Hotovo.

Housky jsou hotové.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články