Upečte si tyto domácí housky ze základních surovin: Jsou fantastické a rodina už chce pouze ty !

6003
Sdílejte

Ty pak vytvarujeme do housek a poklademe vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Přikryjeme bavlněnou utěrkou a necháme 15 minut podkynout.

Vrch housek posypeme moukou, nařízneme žiletkou a do každé rýhy vložíme plátek másla.

Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 200 ° C.

Hotovo.

Housky jsou hotové.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články