Rychlý hrnkový koláč s tvarohem a ovocem, který si zamilujete. Rozplývá se doslova na jazyku

29241
Sdílejte

1 vejce

1 lžíce moučkového cukru

1 van. cukru

2 lžíce polohrubé mouky

špetku soli

libovolné ovoce

Recept pokračuje na další straně

postup:

Nejprve si připravíme tvarohovou směs.

K jemnému tvarohu, přimícháme vejce, cukr, zakysanou smetanu, mouku a sůl.

Do misky přidáme prosátou hladkou mouku, krystalový a vanilkový cukr , mléko (můžeme zvolit i mléko kyselé), olej, vejce, prášek do pečiva a kakao.

V robotu, mixérem, ale i ručně vařečkou vymícháme vláčné kakaové těsto.

Pokud chceme bezlepkový koláček , použijeme bezlepkovou mouku.

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články