Neskutečný hyenismus. Gottův hrob v Malvazinkách byl vykraden !

11055
Sdílejte

Tohle snad není ani možné ! Místo kde odpočívá legendární zpěvák Karl Gott (†80) se stalo terčem zlodějů. Fanoušci, kteří chodívají na hrob Mistra se poklonit zjistili, že je poškozen. Informaci následně potvrdila i rodina zpěváka.

„Jen doufám, že ho nikdo proboha neukradl. Před Vánoci tam ležela i zlatá růže. Ani ta tam není. Dokonce někdo přejel v zatáčce koly přes trávník a slušně očesal spodní rododendron a vyryl dost hlubokou brázdu v tom jeho trávníčku. Dost ubohé, protože v těch místech je dost široká cesta, aby bylo možno se vyhnout,“ popsala jedna z Mistrových fanynek.

Tahle zpráva o řádění zlodějů na hrobě Karla Gotta (†80) přišla týden poté, co se vandalové vyřádili i na hrobě Evy Pilarové (†80), což velmi ranilo vdovce Jana Kolomazníka (68), který vše zjistil osobně na místě. Místa posledního odpočinku Karla Gotta a zpěvačky Evy Pilarové jsou od sebe vzdáleny doslova pár metrů !

Kam dál?

Smutná zpráva z hudebního světa : Zemřel slavný slovenský zpěvák Dušan Grúň. Krátce před smrtí poslal fanouškům vzkaz

Finanční peripetie Zdeňka Godly.Odstěhoval se k mamince, prý kvůli klidu

Fotografie ze které mrazí : Kateřina Brožová bojuje s nemocí. „Zdravím vás z postele, moji milí. I takhle blbě herečky vypadají, když jsou nemocné,“

Hanychová se svěřila : Mirek se vůbec nezměnil, pořád je sukničkář

Legendární slovenský zpěvák se připravuje na nejhorší. Je v kritickém stavu. Loučím se s vámi…napsal

Další články