Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

5851
Sdílejte

Příprava:

V 2,5 dl mléka rozpustíme 12 dkg margarínu, smícháme s 15 dkg mouky do hladka, trochu ho spálíme (ne doslova). Na slabém ohni za stálého míchání připravíme těsto. Jakmile těsto vychladne, tak metličkou po jednom smícháme 4 celá vejce. Pak se těsto začne tvarovat.

Naplňte těsto do pěnového sáčku a hvězdnou trubičkou jej přitlačte na plech. Pokud nemáte pěnový sáček, můžete koblihy tvarovat dvěma lžícemi. Doba pečení závisí na troubě, koblihy jsou hotové asi za 20 – 25 minut. Během pečení neotvírejte dvířka trouby.

Krémový prášek Dr. Otkeres (nejlepší) smíchaný s mlékem a také připravený! Vrch ozdobíme šlehačkou, volitelně práškovým cukrem a rozpuštěnou čokoládou.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články