Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

5653
Sdílejte

Příprava:

V 2,5 dl mléka rozpustíme 12 dkg margarínu, smícháme s 15 dkg mouky do hladka, trochu ho spálíme (ne doslova). Na slabém ohni za stálého míchání připravíme těsto. Jakmile těsto vychladne, tak metličkou po jednom smícháme 4 celá vejce. Pak se těsto začne tvarovat.

Naplňte těsto do pěnového sáčku a hvězdnou trubičkou jej přitlačte na plech. Pokud nemáte pěnový sáček, můžete koblihy tvarovat dvěma lžícemi. Doba pečení závisí na troubě, koblihy jsou hotové asi za 20 – 25 minut. Během pečení neotvírejte dvířka trouby.

Krémový prášek Dr. Otkeres (nejlepší) smíchaný s mlékem a také připravený! Vrch ozdobíme šlehačkou, volitelně práškovým cukrem a rozpuštěnou čokoládou.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články