Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

5408
Sdílejte

Příprava:

V 2,5 dl mléka rozpustíme 12 dkg margarínu, smícháme s 15 dkg mouky do hladka, trochu ho spálíme (ne doslova). Na slabém ohni za stálého míchání připravíme těsto. Jakmile těsto vychladne, tak metličkou po jednom smícháme 4 celá vejce. Pak se těsto začne tvarovat.

Naplňte těsto do pěnového sáčku a hvězdnou trubičkou jej přitlačte na plech. Pokud nemáte pěnový sáček, můžete koblihy tvarovat dvěma lžícemi. Doba pečení závisí na troubě, koblihy jsou hotové asi za 20 – 25 minut. Během pečení neotvírejte dvířka trouby.

Krémový prášek Dr. Otkeres (nejlepší) smíchaný s mlékem a také připravený! Vrch ozdobíme šlehačkou, volitelně práškovým cukrem a rozpuštěnou čokoládou.

Kam dál?

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Nepřekonatelná dobrota na topinky: Ta nejlepší domácí papriková pomazánka s česnekem!

Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Další články