Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

5782
Sdílejte

Příprava:

V 2,5 dl mléka rozpustíme 12 dkg margarínu, smícháme s 15 dkg mouky do hladka, trochu ho spálíme (ne doslova). Na slabém ohni za stálého míchání připravíme těsto. Jakmile těsto vychladne, tak metličkou po jednom smícháme 4 celá vejce. Pak se těsto začne tvarovat.

Naplňte těsto do pěnového sáčku a hvězdnou trubičkou jej přitlačte na plech. Pokud nemáte pěnový sáček, můžete koblihy tvarovat dvěma lžícemi. Doba pečení závisí na troubě, koblihy jsou hotové asi za 20 – 25 minut. Během pečení neotvírejte dvířka trouby.

Krémový prášek Dr. Otkeres (nejlepší) smíchaný s mlékem a také připravený! Vrch ozdobíme šlehačkou, volitelně práškovým cukrem a rozpuštěnou čokoládou.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články