Belskurychlý karamelový koláč s jablky: 10 minut přípravy + pečení, úžasná vůně po celé kuchyni !

21085
Sdílejte

150 g kr. cukru

180 ml mléka

80 g másla rozpuštěného

300 g hladké mouky

1 lžička prášku do pečiva

Recept pokračuje a další straně

postup:

Jablka očistíme a nakrájíme na kostičky.

Jablka přendáme na pánev, přidáme 4 lžíce cukru a vaříme 3 minuty na středním ohni.

Přidáme máslo a necháme rozpustit. Nakonec přidáme skořici a za stálého míchání necháme povařit ještě 5 minut.

Plech vyložíme pečícím papírem. Navrstvíme jablka a připravíme si těsto.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články