Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

15681
Sdílejte

300 g hladké mouky (asi 1 hrnek)

90 ml mléka

8 g soli

rostlinný olej na smažení

Recept pokračuje na další straně

postup :

Feta sýr, i petrželku si nakrájíme na malé kousky a čedar si nastrouháme na jemném struhadle.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články