Ty nejjemnější rohlíčky z kefíru: Těsto je tak jemné, že neztvrdne několik dní !

22296
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Potom těsto rozdělíme na menší části, vyformujeme z nich bochánky a každý potom rozválíme na ovál.

Na jednu stranu navrstvíme lžičku náplně, zavineme a druhou stranu nařežeme na proužky. Přeložíme a vyformujeme růžek.

Necháme asi 25 minut ještě podrost na vymazaném plechu.

Recept pokračuje na další straně

Potřeme rozmíchaným žloutek s trochou mléka a posypeme mákem nebo semínky podle chuti.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 190 stupňů asi 25 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Video návod:

 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články