Super chutné a šťavnaté karbanátky z trouby. Žádná zbytečná mastnota a chutnají lépe než ty klasické !

7359
Sdílejte

Na bramborovou kaši:

4 velké brambory

40 g másla

1/2 šálku mléka

50 g strouhaného sýra

sůl a muškátový oříšek dle chuti

Na omáčku:

1,5 PL rajčatového protlaku

300 ml vody

1/2 lžičky soli

Na posypání:

mleté ​​chilli papričky

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články