Nebesky chutné koblihy ve tvaru květu. Když je položím na stůl, tak za chvíli nezůstane ani jedna !

1080
Sdílejte

Takto vytvarujeme všechny bochánky, přendáme je na kousky papíru na pečení a začneme jejich smažit na rozpáleném oleji z obou stran do zlatova tak, že je vložíme do oleje i s pečícím papírem.

Šišky ukládáme na papírové utěrky, abychom je zbavili přebytečného oleje do středu navrstvíme džem a posypeme práškovým cukrem nebo jejich ozdobíme čokoládou. Můžeme podávat. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP : 

 

Kam dál?

Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !

Takovou krkovičku jste ještě nejedli – Zapékaná krkovička si získá i ty nejnáročnější gurmány

Nejlepší hrnkové těsto na lívance: Potřebujete jen 1 hrnek, 2 jablka a základní přísady – doporučuji zdvojnásobit dávku !

Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

Pokud máte doma brambory a kousek sýra, tyto tyčinky musíte vyzkoušet !

Další články