Nebesky chutné koblihy ve tvaru květu. Když je položím na stůl, tak za chvíli nezůstane ani jedna !

2841
Sdílejte

Těsto si přendáme na pomoučenou pracovní desku a vyformujeme z něj malé bochánky. Ty rozmačkáme na placku, doprostřed umístíme pohár a okraje nařízneme ostrým nožem jako lupeny. Ty pak jemně vytvarujeme, aby měli oblý tvar.

Recept pokračuje na další straně

Takto vytvarujeme všechny bochánky, přendáme je na kousky papíru na pečení a začneme jejich smažit na rozpáleném oleji z obou stran do zlatova tak, že je vložíme do oleje i s pečícím papírem.

Šišky ukládáme na papírové utěrky, abychom je zbavili přebytečného oleje do středu navrstvíme džem a posypeme práškovým cukrem nebo jejich ozdobíme čokoládou. Můžeme podávat. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP : 

 

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články