Na tento salát z červené řepy nedám dopustit. Je u nás celou zimu číslo jedna.Vitamíny a skvělá chuť, které nikdo neodolá !

23474
Sdílejte

2. Uvařte brambory, mrkev, červenou řepu, i vejce. Dejte pozor, abyste je nerozvařily.

3. Filety ze sledě nakrájejte na malé kousky.

4. Brambory, mrkev, červenou řepu, cibuli a okurky nakrájejte na maličké kostičky.

Recept pokračuje na další straně

5. Oloupejte a očistěte jablka, nastrouhejte je a vymačkejte z nich šťávu.

6. Smíchejte všechny suroviny najednou, přidejte majonézu a důkladně promíchejte.

7. Vrch salátu můžete ozdobit čerstvými bylinkami, například koprem, petrželkou nebo zelenou cibulkou.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články