Na tento salát z červené řepy nedám dopustit. Je u nás celou zimu číslo jedna.Vitamíny a skvělá chuť, které nikdo neodolá !

20279
Sdílejte

150 g kyselých okurek

200 g zelených jablek

90 g majonézy

sůl a pepř podle chuti

Recept pokračuje na další straně

postup:

1. Snažte se vybrat kvalitní suroviny. Jablka by měly být pevné a šťavnaté.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články