Na tento salát z červené řepy nedám dopustit. Je u nás celou zimu číslo jedna.Vitamíny a skvělá chuť, které nikdo neodolá !

23474
Sdílejte

150 g kyselých okurek

200 g zelených jablek

90 g majonézy

sůl a pepř podle chuti

Recept pokračuje na další straně

postup:

1. Snažte se vybrat kvalitní suroviny. Jablka by měly být pevné a šťavnaté.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články