Fantastické cappuccino rohlíčky s čokoládou: Jsou tak úžasné a voňavé, že je určitě nebudete dělat jen na Vánoce !

4109
Sdílejte

Nejdříve si připravíme cappuccino – prášek zalijeme horkou vodou a necháme vychladnout.

Těsto: do misky si prosejeme mouku, přidáme špetku soli, mleté ​​oříšky, prosátý moučkový cukr a máslo nakrájené na kostičky. Přidáme i vychladlé kapučíno a vypracujeme hladké těsto, které odložíme do chladničky – ideální na noc, ale minimálně na 2 hodiny.

Druhý den ho cca hodinu předem z chladničky vybereme, aby povolilo a připravíme si formičky a kousek potravinářské fólie (pokud nemáme dost formiček, toto je velmi praktický způsob, jak nezašpiní formičky).

Recept pokračuje na další straně

Formičku vyložíme potravinářskou fólií, naplním těstem a odtlačíme těsto. Tak ho z formičky vyjmeme a dáme na papírem vyložený plech. Upeču při teplotě 180 stupňů a trvá to cca 10 minut.

Upečené konce rohlíčků namáčíme do rozpuštěné čokolády a můžeme ještě dozdobit strouhaným kokosem nebo mletými ořechy.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články