Dejte dohromady zelí a kefír, tak si zaručeně pochutnáte. Určitě vyzkoušejte, protože něco takového jste ještě nejedli

2750
Sdílejte

Postup je velmi snadný

Zelí si nakrájejte a vložte do hluboké mísy. Přidejte k němu ½ lžičky soli nebo dle chuti a poté ho dobře promíchejte rukama. Pokud je zelí podzimní, může být tvrdší a vláknitější. Můžete si ho předem uvařit ve vodě nebo dusit na pánvi po dobu 5 minut. Pak musí ovšem zcela vychladnout. Přidejte kefír o pokojové teplotě, černý mletý pepř podle chuti a vejce.

Velmi dobře promíchejte. Přidejte jedlou sodu a opět promíchejte. Poté přidejte prosetou mouku. Velmi dobře promíchejte, aby v těstu nezůstaly hrudky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články