Vánoční koláčky jemnější než linecké: Od té doby co mám tento recept, klasiku už nepeču – každý chce jen toto pečivo!

14738
Sdílejte

Marmeláda na lepení

Recept pokračuje na další straně

postup:

Promícháme sypké přísady.

Přidáme žloutek, máslo a smetanu.

 

Rukama vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme 24 hodin v chladničce.

Potom těsto vyválíme a na posypané desce vykrajujeme tvary.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články