Vánoční koláčky jemnější než linecké: Od té doby co mám tento recept, klasiku už nepeču – každý chce jen toto pečivo!

15630
Sdílejte

Marmeláda na lepení

Recept pokračuje na další straně

postup:

Promícháme sypké přísady.

Přidáme žloutek, máslo a smetanu.

 

Rukama vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme 24 hodin v chladničce.

Potom těsto vyválíme a na posypané desce vykrajujeme tvary.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články