Vánoční koláčky jemnější než linecké: Od té doby co mám tento recept, klasiku už nepeču – každý chce jen toto pečivo!

15831
Sdílejte

Marmeláda na lepení

Recept pokračuje na další straně

postup:

Promícháme sypké přísady.

Přidáme žloutek, máslo a smetanu.

 

Rukama vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme 24 hodin v chladničce.

Potom těsto vyválíme a na posypané desce vykrajujeme tvary.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články