Vánoční koláčky jemnější než linecké: Od té doby co mám tento recept, klasiku už nepeču – každý chce jen toto pečivo!

15756
Sdílejte

Marmeláda na lepení

Recept pokračuje na další straně

postup:

Promícháme sypké přísady.

Přidáme žloutek, máslo a smetanu.

 

Rukama vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme 24 hodin v chladničce.

Potom těsto vyválíme a na posypané desce vykrajujeme tvary.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články