Milionová roláda Pavlova: Šťavnatá, lahodná a dokážete ji rychle připravit – lepší dezert nemají ani v cukrárně!

32768
Sdílejte

Pokud žádný mandlové lupínky nemáte, vynechte je nebo můžete použít kokosovou moučku .

Plech vložte do trouby na střední až nízkou teplotu (nebo na 150 stupňů elektrické trouby s ventilací) na asi 30 minut, dokud nebude vrch navrchu hnědavý.

Odstavíme na mřížku a necháme vychladnout spolu s pečícím papírem. Na stůl dáme další plát pečicího papíru a vrch otočíme dnem vzhůru a opatrně odstraníme pečící papír.

náplň:

Na krém vyšleháme šlehačku, dokud nezačne získávat pevnou konzistenci. Přidejte cukr a smetanový sýr a mícháme, dokud krém nebude tuhý a nadýchaný.

smetanový sýr je možné nahradit mascarpone

Získaný krém se rovnoměrně rozetře po bílkovém těstě . Přidejte ovoce podle chuti. Použila jsem čerstvé jahody, maliny a mražené borůvky. Zaviňte co nejtěsněji. Dobře zabalíme do papíru na pečení (nebo potravinové fólie) a dáme do lednice na minimálně 1 hodinu.

Přejeme vám dobrou chuť! :-)

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články