Milionová roláda Pavlova: Šťavnatá, lahodná a dokážete ji rychle připravit – lepší dezert nemají ani v cukrárně!

30490
Sdílejte

Pokud žádný mandlové lupínky nemáte, vynechte je nebo můžete použít kokosovou moučku .

Plech vložte do trouby na střední až nízkou teplotu (nebo na 150 stupňů elektrické trouby s ventilací) na asi 30 minut, dokud nebude vrch navrchu hnědavý.

Odstavíme na mřížku a necháme vychladnout spolu s pečícím papírem. Na stůl dáme další plát pečicího papíru a vrch otočíme dnem vzhůru a opatrně odstraníme pečící papír.

náplň:

Na krém vyšleháme šlehačku, dokud nezačne získávat pevnou konzistenci. Přidejte cukr a smetanový sýr a mícháme, dokud krém nebude tuhý a nadýchaný.

smetanový sýr je možné nahradit mascarpone

Získaný krém se rovnoměrně rozetře po bílkovém těstě . Přidejte ovoce podle chuti. Použila jsem čerstvé jahody, maliny a mražené borůvky. Zaviňte co nejtěsněji. Dobře zabalíme do papíru na pečení (nebo potravinové fólie) a dáme do lednice na minimálně 1 hodinu.

Přejeme vám dobrou chuť! :-)

 

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články