Medové kolečka ke kávičce: Tento týden peču už potřetí a stále jich nemáme dost!

30749
Sdílejte

Po dvou hodinách těsto rozválíme na tloušťku pouze asi 2-3 mm a vykrajujeme menší kolečka, já dělám s průměrem asi 3 cm, klademe je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 7 min, při teplotě 180 – 200 stupňů.

Recept pokračuje na další straně

Připravíme si nádivku:

V mléce si utřeme hrubou mouku a vanilkový cukr a uvaříme na hustou kaši. Necháme ji vychladnout.

Vyšleháme si máslo s cukrem – ten přidáváme podle chuti, my máme raději méně sladké a postupně k němu přidáváme vychladlou kaši. Vše vyšleháme na hladký krém, kterým hned slepujeme kolečka .

Nakonec máčíme v polevě, kterou si připravíme rozpuštěným čokolády s trochou tuku. Můžeme ještě dozdobit nadrobno nasekanými ořechy.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články